maandag 14 februari 2011

Invulverhaal: Valentijnsdag

Om______________(getal onder 10) s'nachts wordt je wakker gemaakt door ______________.(crush) ____________(crush) staat voor je neus en gaat bij je op bed zitten. In zijn handen heeft hij een dienblad met daarop ____________(iets dat je graag eet) en ________________(iets dat je graag drinkt) en op je bord ligt een
 _____________(kleur) roos. Naast de roos ligt een klein briefje met daarop: " Al ____________(getal onder 1000) dagen ken ik jou, waarvan ik al ____________(getal onder 800) dagen van jou hou en het voelt zo goed en fijn en vandaag ben jij mijn Valentijn"
Op dat moment wou je hem een ____________(soort zoen) geven, maar dan gaat zijn mobiel af met de ringtone van ____________.(slechte zanger) Het is zijn baas en hij moet gelijk weg op zakenreis naar ___________.(heel ver land) Het begon zo leuk maar nu niet meer, want je moet vandaag tot ______________(getal tussen 5 en 7) uur naar school. Als je uit bent fiets je naar huis het stoplicht staat op groen. Eenmaal aankomen trek je, je jas uit en hangt je ____________(soort jas) op de kapstok. Je loopt naar de ___________(vertrek in een huis) en daar zie je ______________(crush) staan. __________(crush) loopt naar je toe en _____________(manier praten) "Ik heb een verrrassing voor je" Jij gaat mee, maar je krijgt eerst een blinddoek met __________.(versiering) Samen reizen jullie met een _________________(vervoersmiddel) naar een onbewoond eiland. Op het strand ligt een ____________(kleur) picknickkleed met _____________(andere kleur) rozenblaadje in een hartje. Jullie kijken samen ______________(lichaamsdeel) in ________________(hetzelfde lichaamsdeel) naar de zonsondergang die langzaam verdwijnt in de zee. Jullie geven elkaar een ____________(soort zoen) en een betere Valentijnsdag kon je niet wensen. HAPPY VALENTINE'S DAY!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter!

GEEN SITE NAAM WANT DAT IS SPAM!
Anderen niet uitschelden
Let een beetje op je taalgebruik

We willen het liefste dat de reacties op deze blog een beetje netjes blijven.