donderdag 28 april 2011

Oog make-up voor jou ogen

-Kleine ogen
Vooral lichte kleuren oogschaduw maar weer een goede mascara die je meer volume geeft aan je ogen. Je moet bijna geen oogpotlood gebruiken, want daar lijken je ogen veel kleiner door en dat is niet heel handig met kleine ogen. Wat je wel kunt gaan doen is een eyeliner gebruiken, want daar krijg je meer volume door.
-Diepliggende ogen
Breng een lichte kleur oogschaduw aan op je ooglid en aan de rand van je oogkas doe je een donkere kleur. Dit laat je door elkaar heen lopen en gebruik een heel klein beetje eyeliner ongeveer 2/3. Je ogen spreken gelijk veel meer en ze zien er heel mooi uit.
-Uitpuilende ogen
Breng een donkere oogschaduw aan op de helft van je oog naar de buitenkant. Gebruik NOOIT metallic of lichte kleuren. Breng eyeliner aan boven de rand van je oog en veeg deze uit. Als je wilt kun je ook oogpotlood gaan gebruiken om je ogen wat kleiner te maken.
-Voor ogen dicht bij elkaar
Breng een donkere oogschaduw aan voor de helft en ook iets erbuiten, de binnenste helft daar doe je een lichte kleur oogschaduw. Je kunt het beste je wimpers naar buiten borstelen.
-Voor ogen die te ver uit elkaar staan
Als je ogen te ver uit elkaar staan doe van de donkere oogschaduw een beetje naar de binnenkant, daardoor lijkt het net alsof je ogen wat dichter bij elkaar staan. Voor jou is ook handig om GEEN lichte kleuren te doen maar juist donkere kleuren. En doe dan wat meer mascara in je ooghoeken aan de binnenkant. Eyeliner is ook mooi maar er moet niet heel veel aan de buitenkant zitten, daardoor lijken je ogen juist weer breder.
-Voor normale ogen
Gebruik een eyeliner voor het meer laten stralen van je ogen. Een lichte kleur in het midden van je ooglid en een donkere kleur voor de buitenkant staat erg mooi. En dan op het laatst mascara dan heb je een mooie look.
-Voor hangende ogen
Teken de buitenste hoeken van je oog met eyeliner een stukje omhoog, zo lijken je ogen niet meer hangend. Gebruik lichte en donkere kleuren oogschaduw en doe ALLEEN mascara op je bovenste wimpers.

-Voor oudere ogen
Je ogen lijken jonger door er lichte oogschaduw of te doen. Doe rond om je ogen een eyeliner op maar dan wel in dunne lijnen. En als laatst HEEL WEINIG mascara, omdat het er anders heel onnatuurlijk uitziet.
                                                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter!

GEEN SITE NAAM WANT DAT IS SPAM!
Anderen niet uitschelden
Let een beetje op je taalgebruik

We willen het liefste dat de reacties op deze blog een beetje netjes blijven.