vrijdag 27 mei 2011

Make-up speciaal voor groene ogen


Speciaal voor vandaag heb ik een look gemaakt voor groene ogen.  Het is een handige look voor grote ogen maar deze look kan op zich ook wel gebruikt worden voor andere soorten ogen. Dat moet je zelf maar eens bekijken hoe het dan wordt.
Nu geef ik jullie een korte instructie over hoe je deze look maakt. Je begint met een felle kleur blauw (zie foto 1), die breng je aan op je ooglid. Daarboven doe je een lichtere kleur blauw (zie foto 2), dan meng je de beide kleuren een beetje door elkaar.  Aan de buitenkant van je ooglid doe je een zwarte kleur oogschaduw (zie foto 3). Aan de binnenkant van je oog doe  je een witte oogschaduw (zie foto 4). Ook onder je wenkbrauw gebruik je de witte oogschaduw als highlighter.  Dan doe je zwarte oogpotlood op je waterlijn en doe je een dun lijntje eyeliner op je oog. Als laatste doe je nog wat mascara op. Het mooiste is mooie gekrulde wimpers bij deze look. Heb je die niet van jezelf dan kun je altijd een wimperkruller gebruiken. 

* Voor een leuk effect kun je nog sterretjes boven en onder je oog plaatsen.  Je kunt ook andere dingen erop plakken bijv. diamantjes of andere dingen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter!

GEEN SITE NAAM WANT DAT IS SPAM!
Anderen niet uitschelden
Let een beetje op je taalgebruik

We willen het liefste dat de reacties op deze blog een beetje netjes blijven.