dinsdag 10 mei 2011

Zwistal alleen voor babies?Zwitsal alleen voor babies? Nee zeker niet. Zwitsal kun je heel goed gebruiken als beautyproduct en het ruikt ook nog eens lekker. Hieronder heb ik een paar producten die je kunt gebruiken.

Babyolie van Zwitsal kun je gebruiken om make-up van je gezicht af te halen, alleen dan wel bij je ogen. Niet over de rest van je gezicht, want dan zouden er wel eens puistjes kunnen komen.

De zinkzalf van Zwitsal kun je heel goed gebruiken voor pukkeltjes of rode vlekjes. Het is niet aan te raden voor een droge huid, omdat zinkzalf de huid een beetje uitdroogt maar dat kan van elk persoon verschillen. Als je een gevoelige huid hebt kun je dit in ook wel gebruiken omdat het een milde werking heeft. Eigenlijk is de zinkzalf wel voor iedereen gezicht, maar met de droge huid moet je wel een beetje oppassen, maar op een droge huid komt bijna geen pukkeltjes voor.

Ik gebruik de wasgel van Zwitsal altijd als face wash, omdat er geen zeep in de wasgel zit en het hydrateert de huid en is ook nog eens een milde wasgel. Dus ideaal om je gezicht ermee te wassen en ik vind het zelf ook nog eens lekker ruiken.


Ja daar is eindelijk dat geurtje voor meiden/vrouwen van Zwitsal. Het kost €9.99-, bij winkels zoals Etos, Kruidvat enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter!

GEEN SITE NAAM WANT DAT IS SPAM!
Anderen niet uitschelden
Let een beetje op je taalgebruik

We willen het liefste dat de reacties op deze blog een beetje netjes blijven.