woensdag 1 juni 2011

Paar weken en dan is het zomer

Het duurt nog een paar weken en dan is het weer zomer. Daarom heb ik voor jullie tips om mooi de zomer in te gaan.

Stap 1
Geef je gezicht wat meer aandacht, want door het warme weer gaan de vetkliertjes harder werken waardoor je sneller puistjes krijgt en je gezicht sneller glimt. Ook door de zonnebrand krijg je sneller last van puistjes gebruik daarom een olievrije zonnebrand. Als je je gezicht en lichaam gaat scrubben wordt je egaler bruin en blijf de kleur langer zitten. Als je last hebt van een hele lichte huid kun je een beetje zelf bruiner op doen. Door de zon droog je sneller uit daarom is het belangrijk dat je goed drinkt en je insmeert.

Stap 2
Door de zon droogt je haar ook sneller uit en kan het ook beschadigen als je het niet goed verzorgt. Gebruik daarom 1 keer per week een haarmasker en na iedere wasbeurt een crémespoeling. Een pony in de zomer kan lastig zijn, omdat het snel aan je hoofd blijft kleven. Maar gelukkig is er een oplossing voor, doe je pony gewoon vast met speldjes.

Stap 3
Een leuk kleurtje op je nagels staat altijd leuk in slipper doe daarom twee laagjes nagellak op.

Stap 4
Make-up in de zomer zie je heel erg zitten, vooral als je foundation op hebt. Gebruik daarom liever geen foundation in de zomer. Als je huid glimt gebruik dan een créme die de huid mat maakt en gebruik geen poeder foundation, want die zie je heel erg zitten. Zelfs als je een dun laagje op hebt lijkt het een dikke laag. Als je altijd oogschaduw op hebt gebruik dan in de zomer altijd poeder oogschaduw, omdat het anders heel snel uit loopt. Door de zon drogen je lippen ook heel snel uit en kunnen zelfs ook beschadigen, maar met een lippenbalsem die beschermingsfactor bevat wordt de kans kleiner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter!

GEEN SITE NAAM WANT DAT IS SPAM!
Anderen niet uitschelden
Let een beetje op je taalgebruik

We willen het liefste dat de reacties op deze blog een beetje netjes blijven.