donderdag 30 juni 2011

Tips voor flinke boost voor je huid


Na de winter en de lente kan je huid wel een boost gebruiken en omdat het nu zomer is. Het is nog niet heel warm weer, maar dat komt er wel aan. Dan is het handig als je huid een boost heeft gehad. Ik heb voor jullie een paar tips die een boost aan je huid geeft.

Tip 1: Doe geen foundation meer op want dat zie je heel snel als de zon er op schijnt. Wil je toch foundation op? Gebruik dan foundation met zonnebrand-factor.

Tip 2: Je haar en je gezicht laten een soort olie op je kussen af. Dus zorg dat elke je elke week je kussen verschoont.

Tip 3: Zorg elke dag voor 40 minuten beweging. Zit je niet op een sport? Ga dan dansen op een leuk nummer of als jullie een wii hebben ga daar 40 minuten mee.

Tip 4: Geef je huid een honing masker, laat dit een tijdje intrekken en spoel het goed af met water. Deze masker geef je een hele zachte huid.

Tip 5: Eet een paar keer per week zuivelproducten en fruit.

Tip 6: Zorg ervoor dat je elke dag 6-8 glazen water per dag drinkt, daarmee reinig je je huid van binnen.

Tip 7: Stoom je gezicht 1 keer per week. Je kunt ook een zakje kamillethee erin doen, blijkt ook goed voor je huid te zijn.

Tip 8: Zo dat je elke dag 8 uren slaap krijgt.

Tip 9: Doe 's avonds na het wassen van je gezicht een nachtcrème op.

Tip 10: Voor in de zomer is het handig als je je huid 1 keer per week scrubt, want daar wordt je gezicht sneller en egaler bruin.

Tip 11: Als je last van puistjes hebt, zorg er dan goed voor dat je veel vitamine c binnen krijgt. Eet 2 stukjes fruit per dag.

Tip 12: Reinig je gezicht met een gezichtsreiniger of een tonic voor het slapen gaan, want je huid hersteld zich 's nacht en als je huid dan nog vies is kun je puistjes krijgen enz.

Tip 13: Zorg dat je geen stress hebt, want dat is niet goed voor je huid. Dus ga wat leuke dingen doen of zoek afleiding als je stressig bent.

Tip 14: Lachen is gezond voor je huid, dus zet een leuke komedie op!

Tip 15: Als je puistjes in je gezicht hebt blijf daar dan van af, want als je er aan zit met je handen verspreiden de bacteriën zich en kun je nog meer puistjes krijgen.

Tip 16:  Drink veel groene thee, want daar zitten veel meer vitamines in die heel goed voor je huid zijn en het helpt ook nog eens tegen puistjes en acne.

Tip 17: Verwen je gezicht 1 keer per week met een gezichtsmasker bijv: een modder masker.

Tip 18:  Zorg dat je haar niet zo vet word dat het er bijna af druipt, want daardoor kun je ook weer puistjes krijgen.

Tip 19: Doe elke avond voor het slapen gaan een vlecht, knotje of een staart in je haar, want zo lig je niet op je haar en kun je ook geen puistjes krijgen omdat je haar misschien wel vet is. Ook al voelt je haar niet vet aan geeft het nog olie af.

* Je ziet het resultaat niet na een week, maar over 2 á 3 weken pas. Maar als je het echt wilt moet je het kunnen volhouden! Dat gaat vast lukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter!

GEEN SITE NAAM WANT DAT IS SPAM!
Anderen niet uitschelden
Let een beetje op je taalgebruik

We willen het liefste dat de reacties op deze blog een beetje netjes blijven.