woensdag 23 november 2011

De 10 grootste modemissers volgens de mannen

De 10 grootste modemissers volgens de mannenModemissers volgens mannen: maxidress, fluokleuren & kostuum.

Als vrouw probeer je je altijd mooi te maken voor je man. Maar heb je je eigenlijk al ooit afgevraagd waar hij echt van houdt? Is hij echt fan van een diepe decolleté, rode lingerie en korte jurkjes?
1. Rode lingerieKate upton

Hoewel de meeste vrouwen denken dat mannen rode lingerie sexy vinden, is dat helemaal niet zo. Het is zelfs hun minst favoriete kleur voor ondergoed, op de voet gevolgd door roze. Om je partner te imponeren, kies je beter voor zwarte lingerie.

2. Extreme decolletésJennifer Aniston

Een beetje decolleté is verleidelijk, maar meer hoeft het niet te zijn voor mannen. Met een extreme decolleté geef je namelijk de indruk dat je goedkoop bent en dat je jezelf niet respecteert.

3. Lange én korte jurkjesNicole Richie

Mannen zijn helemaal niet dol op de zogenoemde 'maxi dress', die je lichaam van kop tot teen (letterlijk!) verbergen. Mannen vinden het leuk als ze je benen kunnen zien.

Aan de andere kant houden ze ook niet van babydolljurkjes. Mannen willen graag de vorm van je lichaam zien, en dat gebeurt niet met de frivole, losse jurkjes.

4. Foute broeken


Sienna Miller

Mannen zeggen volmondig 'nee' tegen de 'jeggings', een soort combinatie van een jeans en een legging. Ze vinden dat een legging geen broek is en dus ook niet als zodanig gedragen mag worden. En al zeker niet als ze beschilderd zijn met een jeanspatroon.

Maar ook losse broeken, zoals harembroeken en de boyfriend jeans, kunnen mannen niet bekoren. Omdat die broeken je achterwerk verbergen, zijn ze volgens mannen enkel geschikt als je je vrouwelijkheid wil verbergen.

5. Mannenkleren


Ashely Olsen 

En dat is ook exact de reden waarom ze het niet leuk vinden als een vrouw mannenkleren draagt. Een vrouw in een kostuum vinden ze vreselijk. En een vrouw met bretellen? Nog erger, en vooral raar!

6. Beenwarmers en UggsJessica biel 

Hoewel wij dachten dat beenwarmers best wel hip (en vooral warm!) zijn, vinden mannen dat helemaal niet.

Maar de meeste mannen bestempelden 'Uggs' als het lelijkste kledingstuk ooit. De grote en lompe vinden ze absoluut niet aantrekkelijk. En daar kunnen we hen geen ongelijk in geven, zeker niet na de laatste onthullingen.

7. Felle kleuren

Fluokleurtjes zijn voor mannen volledig uit den boze, want dat vinden ze te opvallend. Maar ook 'gewoon' roze kunnen ze helemaal niet appreciëren, al is dat waarschijnlijk het gevolg van het stereotiepe 'meisjes houden van roze, jongens van blauw'-idee.

8. Foute make-up
Taylor Swift

Hoewel mannen vinden dat een beetje make-up altijd beter is dan een volledig onopgemaakt gezicht, is trop ook voor hen te veel.

Verrassend genoeg is dé grootste afknapper rode lippenstift. Toch vinden wij dat dat wel kan, maar kies voor de zekerheid toch maar niet het voor het felste rood dat je kan vinden.

9. Tattoo's en extensionsRihanna

Hoewel sommige mannen wel fan zijn van een mooie tatoeage, is het voor de meerderheid toch een afknapper.

Ook extensions vinden ze maar niets, zeker niet als je haar er extreem lang door wordt. Mannen zijn veeleer gecharmeerd door je natuurlijke haar dan door een valse look.

10. AccessoiresChristina Aguilera

Hoewel vrouwen een oversized zonnebril glamoureus vinden, zijn mannen niet helemaal overtuigd van de trend. Ze vinden het vreselijk dat de grote bril je hele gezicht verbergt.

Bron: nina.be

Ik vind dat ze soms gelijk hebben. Bvb van die jeggins ben ik ook totaal geen fan, leggings oke (dat draag ik ook) maar jeggings nee bedankt.

Wat vinden jullie ervan? Hebben de mannen gelijk of totaal niet?

1 opmerking:

  1. Leuke post :)
    Ben het bij de meeste dingen wel met mannen eens, diep decoleté vind ik bijvoorbeeld echt niet kunnen.
    Zelf heb ik wel uggs, echt mooi vind ik ze niet, maar ze zitten gewoon zo fijn!

    Xx

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter!

GEEN SITE NAAM WANT DAT IS SPAM!
Anderen niet uitschelden
Let een beetje op je taalgebruik

We willen het liefste dat de reacties op deze blog een beetje netjes blijven.