dinsdag 31 januari 2012

Beauty trends voor de lente

Hoewel het echte winter weer net begint, zijn alle beauty merken allang bezig met het voorjaar en de zomer. Daarom laat ik jullie alvast een paar trends van de lente zien.


Groen en oranje
Dé nagellak must-have? Groen! Bijna alle mogelijke kleuren groene nagellak zijn al gespot op de catwalk. Ook alle kleuren oranje zullen veel worden gebruikt, zowel in kleding als in make-up. 


Lipgloss
Dit voorjaar moeten we volgens onder andere Carolina Herrera en Christopher Kane onze felgekleurde lipsticks inruilen voor een natuurlijke, zachte lipgloss. 

Wet look
Ook de wet look wordt weer helemaal hot. Wat goed nieuws is, want erg veel onderhoud vereist het niet. Dit glanzende kapsel werd al vaak op de catwalk geshowd, maar ook op de rode loper is het een paar keer voorbij gekomen.
Eyeliner
Veel meiden dragen regelmatig eyeliner, maar in het voorjaar wordt de sixties eyeliner een enorme trend, als het aan designers als Louis Vuitton, Thierry Mugler en Marc Jacobs ligt.


Bruine oogmake-up
Make-up artiest Elke Willemsen raadde tijdens een interview met Vogue warm bruine oogschaduw aan, de 'essentie van de nude look'. Ook oogschaduw in met een brons tintje worden hot in het voorjaar. 

De natural look komt er dus weer aan! Wat vinden jullie ervan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter!

GEEN SITE NAAM WANT DAT IS SPAM!
Anderen niet uitschelden
Let een beetje op je taalgebruik

We willen het liefste dat de reacties op deze blog een beetje netjes blijven.