zondag 26 februari 2012

Nieuwe producten Essence My Skin!

Dit nieuwe jaar komt Essence met een aantal nieuwe producten voor de Essence My Skin lijn. Leuk! Ik hou erg van gezichtsverzorging, en Essence heeft altijd leuke spulletjes voor een mooie prijs.
Ook deze producten zullen niet duurder dan € 5 zijn!


Essence My Skin ''Cooling eye roll-on''
Een boost van frisheid voor je ogen- koelt en hydrateert. deze hydrogel is verrijkt met komkommerextracten om zwellingen en tekenen van vermoeidheid tegen te gaan. masseer de cooling eye roll-on met lichte cirkelvormige  bewegingen op de gevoelige huid rond de ogen. kan ook gebruikt worden over de make-up.


Essence My Skin ''Tinted Moisturizer''
Deze moisturizer heeft een intensive verzorging en geeft je gezicht een fijn fris gevoel. Er zit een klein beetje getinte crème (oftewel een klein beetje foundation) doorheen voor een natuurlijke egale huid. Er zitten bepaalde ingrediënten in die ervoor zorgen dat de moisturizer 24 uur lang werkt. Er zitten licht reflecterende pigmenten in die voor een mooie shimmer zorgen. Er zit een uv filter in en is beschikbaar voor de lichte, medium en donkere huid.
Een aanrader! Veel dagcrèmes bevatten geen uv filter (wat je kunt vergelijken met zonnebrand) terwijl dat best belangrijk is. Daarnaast heeft dit een soort 'BB crème' effect, een soort alles-in-één!
Essence My Skin ''SOS Spot Killer''
Essence zelf zegt dat dit dé oplossing voor je puistjes is. Het is supersnel en effectief want het droogt je puistje gewoon 's nachts uit. Je schud het flesje voordat je het gebruikt, brengt het op je onzuiverheden aan nadat je je gezicht hebt gereinigt... En de volgende dag was je het er weer af!

Essence My Skin ''Pure skin natural cover moisturizer''
deze getinte moisturizer is een echte all-rounder. het camoufleert vlekken en puistjes, maar voorkomt ook onzuiverheden van de huid. tegelijkertijd trekt deze crème snel in huid, heeft het een matterend effect en hydrateert. verkrijgbaar in twee tinten, voor lichtere, medium en donkere huidtypes.

De producten liggen al vanaf januari in de winkels. Ik ben benieuwd!

1 opmerking:

  1. Oh, dat wist ik nog niet! Ik heb net mijn potje mattifying cream opgemaakt, dus ik moet sowieso nog een nieuwe halen. Enne, er is een aanbieding: 2 producten van My Skin voor 3,00,-. Ik ben wel heel erg benieuwd naar de 'Pure Skin Natural Cover Moisturizer'.

    Misschien nog een verbeterpuntje: er missen hier en daar wat hoofdletters aan het begin van een zin. Dit is niet aanvallend bedoeld of iets dergelijks, maar gewoon als opbouwende kritiek.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter!

GEEN SITE NAAM WANT DAT IS SPAM!
Anderen niet uitschelden
Let een beetje op je taalgebruik

We willen het liefste dat de reacties op deze blog een beetje netjes blijven.